Välj en sida

KUNDCITAT

Så tycker kunderna om Mediaworks

Jag har jobbat tillsammans med Ronnie Larsson i olika projekt de senaste 10 åren. Det är alltid samma härliga driv, kreativitet och yrkeskunnande. Jag kan varmt rekommendera ett samarbete med Ronnie och hans team
Svante Stockselius

Tidigare ytterst ansvarig Eurovision Song Contest och ordförande i Kristallen

Ronnie är en rutinerad, stark producent av premium sport-tv-innehåll, en utmärkt arbetsledare & bildproducent, alltid lösningsorienterad & kreativ. Garanterad leverans, oavsett om det gäller skarpa live-moment som bildproducent på ett fotbolls-VM, eller skapande och genomförande av innovativa sport-tv-koncept, t.ex hologramintervjuerna som vi var först med i sport-tv-världen för fem år sedan.
Rickard Segeborn

Programchef Sport, TV4 & C More

Det känns oerhört tryggt att luta sig mot Ronnie Larsson som bildproducent när vi gör flerkameraproduktioner. Extremt stabil, lugn och trygg person och alltid med rätt inställning. Det som kännetecknar Ronnie Larsson är också hans sätt att alltid vilja ta innehållet och bildlösningar ett steg längre. Det går alltid att göra lite bättre och med hjälp av Ronnie Larsson pushas hela produktionen i rätt riktning. Kan varmt rekommendera Mediaworks för er produktion som en stabil partner. Det är ju dessutom alltid roligt och trevligt – vilket smittar av sig på hela teamet och i sin tur skapar det bästa möjliga förutsättningar för innehållet.
Markus Granseth

Producent & programledare

Fotografiska Museet anlitade Mediaworks för att starta upp Fotografiska-TV. Förutom att Mediaworks producerade porträtt med våra största fotografer startade de även vår studiosatsning med teknikinköp, ljud, ljus, grafik och bildproduktion. Vi är mycket nöjda!
Per Broman

Founder & CEO, Fotografiska Stockholm

Jag har på mina tre senaste arbetsplatser, produktionsbolaget OTW, miljardbolaget ATG och Sveriges ledande mediehus Bonnier News, tagit in Mediaworks som underleverantör i flera av de största och mest framgångsrika tv-produktionerna som någonsin gjorts. Jag har alltid varit supernöjd och mina kunder, tittare och chefer har jublat i kapp med mig.
Pär Carlsson

Head of Special Projects, Bonnier News Brand Studio